Anmeldelse

Foto: Omslag til bogen Forkynd for børn

Forkynd for børn

Carl Fr. Wisløff
LogosMedia 2017
32 sider, 29,95 kroner
Helle Agerbo

I forordet til dette hæfte står der, at det primært henvender sig til medarbejdere i børnearbejdet og til forældre, men enhver, som ønsker klarhed over lov og evangelium, får god hjælp. Det er også den følelse, jeg sidder tilbage med. Jeg kan varmt anbefale alle at læse dette hæfte.

Jeg vil uden tvivl læse den igen og tage den frem til personlig brug og i formidlingen til børn. 

Dette lille hæfte er let læseligt og meget berigende. Jeg synes meget godt om, at der i begyndelsen klart og enkelt bliver redegjort for, hvilken rolle lov og hvilken rolle evangelium har for ”det at blive et Guds barn”. 

Carl. F. Wisløff mener, det er vigtigt, at vi som medarbejdere i børne- og juniorarbejdet har den rette forståelse af lovens og evangeliets rolle i forhold til frelsen for at kunne formidle det videre på den rigtige måde. Jeg kan kun være enig i dette.

Ligeledes mener Carl F. Wisløff, at vi skal passe på med ikke at pakke forkyndelsen til børn og juniorer for meget ind i ”Gud er god, Gud hjælper os med mere.”  Vi har et ansvar for at forkynde lov og evangelium til børn og juniorer. Vi må formidle det enkelt og simpelt. Hvordan man kan gøre det, synes jeg, dette hæfte kommer glimrende omkring.  

Jeg er glad for de mange bibelhenvisninger, der er i hæftet. Jeg tænker, at de er meget brugbare i forberedelsen til børne- juniormødet, når man kommer ind omkring disse emner.  

Alt i alt et meget berigende og brugbart hæfte om lov og evangelium.

Bragt i Tro & Mission 05/2017

Tilføj kommentar

foto: Lisa Birkmose
Lisa Birkmose
Lisa Birkmose er vokset op med søndagsskole og missionshus som en naturlig del af livet. Men hun har måske ikke altid været bevidst om betyd...
Af Jakob Sulkjær

”Ejj, hvor lækkert”, ”Hvor ser det godt ud” og ”Namme-nam” er gloser, der beskriver vores begejstring for de fine roer, der bliver sat på bordet til kaffe.

I...